|
Kvasená kapusta na Slovensku v surovom alebo varenom stave
je veľmi častým pokrmom. Svoje tradície má hlavne počas
Vianočných sviatkov a Nového roku. V zime je vzhľadom na
vysoký obsah vitamínu C najdostupnejšia a najlacnejšia
zelenina.
Naša kvasená kapusta má
dlhoročnú tradíciu na slovenskom trhu. Je to náš celoročný
produkt. Ďalej sú to kvasené uhorky, ktoré však predávame
v obmedzenom množstve, sezónne.
Kapusta má tenký rez, nažltlu farbu a príjemnú vôňu.
Predávame ju v rôznych baleniach. Balenie je také, aby
bezpečne plnilo potrebu uschovať kapustu bez toho aby
vytekala šťava. Priehľadné balenie umožňuje zákazníkovi
vizuálnu kontrolu.
Trvanlivosť našej kapusty je minimálne 21 dní.
Doba trvanlivosti je závislá na spôsobe skladovania.
Ideálne je kapustu uschovávať na tmavom mieste v chlade.
Predlžuje sa tým jej trvanlivosť.
Zloženie balenia tvorí kapusta, soľ, koreniny, konzervačná
látka E 211 a primerané množstvo šťavy, aby si kapusta
zachovala svoju chuť a nevyschla.
Minimálna hmotnosť
pevného podielu je 70%.
|